2019. június 7., péntek

Szürke gém

Kis időre ismét vízparton sétálhattam, egyik kedvenc horgásztónál, így találkozhattam legkedvesebb madarammal a szürke gémmel. Most az eddigiekhez képest egész sokáig hagyta magát, hogy fotózzam, nagyon türelmes volt, vagy inkább a zsákmány megszerzésével volt elfoglalva. Így sikerült egy kis fotósorozatot csinálnom róla. A nyár már egyre jobban éreztette magát sétálás közben, de ez így van rendjén ebben a hónapban. Akartam más témát is lencsevégre kapni, de most nem sikerült. Így is kellemes kikapcsolódás volt...


5 megjegyzés:

 1. A magányos, szürke gém, aki nem is volt annyira magányos, ha a vadkacsa házaspárt is számoljuk, de neked az nem volt téma, bár a gácsér sokkal szebb színekben tündököl, mint a szürke gém, viszont az alakja nem olyan karcsú. Most melyiket válasszam? :)

  VálaszTörlés
 2. Teljes mértékben igaza van :-) A vadkacsák is szépek voltak, ki tudja talán legközelebb ők lesznek a téma... Köszönöm, hogy ismét a blogra látogatott :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak egy kicsit vicceltem, de nem akarlak sosem megsérteni, hogy diktáljam a témát. :)
   Jó, hogy fehér lett a háttér, jobb írni így, persze a képnézegetéskor úgyis szürkére vált, de nem zavaró.

   Törlés
  2. Nem vagyok egy sértődős típus és tényleg igaza volt :-) Már kicsit untam a fekete színt, olyan volt mint egy gyászkeret, próbáltam színesebbé tenni az oldalt. No meg a 80.000 látogató is inspirált egy kicsit a változtatáson :-)

   Törlés